Home / Tag Archives: Шакле

Tag Archives: Шакле

На СДСМ им жеже под нозете во Битола

Кога еден министер за надворешни работи доаѓа на сред Битола за да зборува за РЕК и за некакви јапонски филтри , некому мора многу да му жежи под нозете. Очекувавме Никола Димитров да се сретне со борците од НОБ и ...

Read More »