Home / Tag Archives: Штип

Tag Archives: Штип

До крајот на април реконструкција на Владата

Премиерот Зоран Заев вчера најави дека очекува до крајот на април да заврши реконструкцијата на Владата. Во однос на испразнетото министерското место за правда и дали тоа ќе остане за ДУИ, Заев рече дека преговорите за тоа прашање се во ...

Read More »

Бизнисмените од Штип и Битола на заедничка маса

Триесет компании од Штип и Битола денеска на заедничка средба дебатираа за можностите за соработка и придонесот во развојот на економијата. Организатори на средбата беа регионалните комори со седиште во Штип и во Битола при Стопанската комора на Македонија. На ...

Read More »