Home / Tag Archives: Силвана

Tag Archives: Силвана

Претседателката на Советот против советничката

Откако СДСМ неофицијално излезе со кандидатка за градоначалник на Битола, Наташа Петровска, во ВМРО ДПМНЕ почнаа нови комбинаторики. Според извори на порталот на Битолски весник во ВМРО ДПМНЕ сега бараат женско лице кое ќе и се спротистави на Наташа. Доколку ...

Read More »