Don't Miss
Home / Tag Archives: сметка

Tag Archives: сметка

Девизната сметка за донации за Давид од странство

Ова е девизната сметка за сите хумани луѓе од странство кои сакаат  да донираа за малиот Давид. Да потсетиме, Давид Домазетовски е 5 – годишно детенце од Битола кое на 22.12.2014 беше хоспитализирано во Клиничката болница “Аџибадем Систина“ во Скопје. ...

Read More »

Станот во Скопје за пензионерот Трајан Ивановски од Битола

Трајан Ивановски од Битола, кој живее на улица “ Димитар Влахов” бр.49 е добитник на станот во Скопје, во рамките на наградната игра на Министерството за финансии  “ Фискална во рака, награда без мака”. Вечерва,  во директен пренос на Македонската ...

Read More »