Home / Tag Archives: смртта

Tag Archives: смртта

Генерално чистење на Монт Еверест

Тим од четиринаесет членови ја расчистиле областа до висина од 8.000 метри. На тој пат, кој траел шест недели, пронашле купови разно ѓубре како пластика, искинати шатори, конзерви, лименки и друго.Ѓубрето е собрано во вреќи, а потоа транспортирано со воен ...

Read More »

“Бомбите“ на Заев и смртта на Тамара

Додека Македонија деновиве ги пребројува(ше) штетите од поплавите, а власта ги очекуваше новите “бомби“ на лидерот на СДСМ, Зоран Заев, стигна тажната вест за смртта на малото девојче Тамара од Велес. Прераната смрт на Тамара и добивањето на решението од ...

Read More »