Home / Tag Archives: согласи

Tag Archives: согласи

Тоска го призна убиството

Во прилепскиот Основен суд денеска почна и брзо заврши судскиот процес против битолскиот полицаец, 25-годишниот Енвер Тоска кој на свиреп начин го уби својот сограѓанин, 36-годишниот Алили Бекир на 14 септември минатата година, чие тело беше пронајдено кај прилепското село ...

Read More »