Don't Miss
Home / Tag Archives: сообраќајна несреќа

Tag Archives: сообраќајна несреќа

Практична вежба за спасување лица од сообраќајна несреќа

На Славјанскиот институт во Битола, кој денеска беше домаќин на рускиот амбасадор во Република Македонија, Олег Николаевиќ- Шчербик беше одржана практична вежба за спасување повредени лица во сообраќајна несреќа. Практичната вежба ја одржаа членови на доброволното прортивпожарно друштво “ Пегаз ...

Read More »