Home / Tag Archives: сослушува

Tag Archives: сослушува

Продолжува судењето за 27 април. Се сослушува Трајко Велјановски

Судењето за случувањата во Собранието на 27 април минатата година продолжува денеска со сослушување сведоци предложени од одбраната. Одбраната на Митко Чавков предложи двајца сведоци, на Душко Лазаров тројца и Горан Ѓошевски двајца сведоци, меѓу кои Трајко Вељаноски. Дополнителни сведоци ...

Read More »