Home / Tag Archives: спасувачим Карпош

Tag Archives: спасувачим Карпош

Спасувачите од Карпош на обука во Црвениот крст – Струга

Викендов, сабота (09.09.2017), припадниците на единицата за заштита и спасување од Општина Карпош, заминаа на петдневна обука во Солферинг центарот за обука при Црвениот Крст во Струга. Во рамките на обуката, спасувачкиот тим од Општина Карпош ќе се стекне со ...

Read More »