Don't Miss
Home / Tag Archives: список. рок

Tag Archives: список. рок

На полноќ истекува рокот за увид во избирачкиот список

На полноќ истекува рокот за јавниот увид во Избирачкиот список за локалните избори 2017, закажани за 15 октомври. Увидот се врши во подрачните одделенија и канцеларии на Државната изборна комисија (ДИК), како и електронски на апликацијата поставена на веб страната ...

Read More »