Home / Tag Archives: спомени

Tag Archives: спомени

Кисела Вода постои само во спомените на битолчани

Во овие топли јулски денови, кога најголемиот број битолчани, кои сѐ уште не се заминати на одмор во некои од познатите туристички места „се капат во пот“. Жителите во градот под Пелистер, особено младите, со право реагираат дека во Битола, ...

Read More »