Don't Miss
Home / Tag Archives: стимулации

Tag Archives: стимулации

Новаци ги “чести” младоженците по 500 евра за секоја свадба

Општината  Новаци, со цел да ги стимулира младите да склучуваат бракови и да се женат,  донесе одлука  на секоја млада брачна двојка, која ќе одлучи да стапи во брак  да ги “чести” со по 500 евра. Ваквата парична награда,  Новаци ...

Read More »