Home / Tag Archives: Стотенберг

Tag Archives: Стотенберг

Отворена вратата за влез во НАТО

НАТО останува отворена за нови места во Алијансата, само доколку се исполнат сите критериуми, посебно наоѓање решение за името со соседна Грција и доколку Македонија продолжи да работи на воведување на реформите и покаже силна политичка ангажираност, истакна генералниот секретар ...

Read More »