Home / Tag Archives: стручен

Tag Archives: стручен

Капинковски нов тренер на ФК Пелистер

По серијата лоши резултати на Пелистер (не)очекувано дојде до смена на тренерската позиција. На местото на досегашниот прв тренер Марјан Секуловски е назначен Димитар Капинковски, кој досега беше помошник на Секуловски. Раководството на клубот спогодбено се раздели со Секуловски, а ...

Read More »