Don't Miss
Home / Tag Archives: Тафталиџе

Tag Archives: Тафталиџе

Замена на азбесни покриви во Тафталиџе 2

Жителите на ул. Бањалучка бр.13 (нас. Тафталиџе 2), ќе добијат нов покрив на својот индивидуален станбен објект во должина од 172 м2. Досегашните дотраени салонитни азбестни табли ќе бидат заменети со висококвалитетен бел ребраст лим, кој за нив го донираше ...

Read More »