Don't Miss
Home / Tag Archives: Талесвки

Tag Archives: Талесвки

Талевски почна војна и со Б -97 Радио

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески, кој во изминатите 8 месеци се пресметува со Битолски весник, не се задоволи само со тоа да го зганси Битолски весник, туку почна војна и со Радио Б -97. Денеска Талевски преку својот адвокат, кој ...

Read More »