Don't Miss
Home / Tag Archives: Тараври

Tag Archives: Тараври

Им дојде крајот на сините картони

На пациентите од денеска нема да им треба син картон за преглед или за подигнување лек во аптека. Потребна им е единствено електронска здравствена картичка, без оглед дали и е истечен рокот или здравствена книшка, или лична карта, патна исправа, ...

Read More »

ВМРО измислува случаи за починати пациенти

Министерот за здравство Арбен Таравари денеска преку својот фејсбк профил им одговори на ВМРО-ДПМНЕ, кои го обвинуваат дека додека луѓе умирале, тој се сончал. – Здраво ВМРО. Тука сум, во Гостивар и во Скопје, секој ден на работа, ниту еден ...

Read More »