Home / Tag Archives: Ташков.член

Tag Archives: Ташков.член

Доста партиите ни избираат градоначалници

Јас, кандидатот за независен градоначалник Кирчо Ташков, предложен од група избирачи од Општина Битола, роден 1957 година во Битола, вработен во АД ЕЛЕМ, Подружница РЕК Битола. Со моето богато работно искуство, се кандидирам за градоначалник да ги воспоставам реалните благодети ...

Read More »