Home / Tag Archives: Тереза

Tag Archives: Тереза

Подобри услови за станарите на домот “ Мајка Тереза“

Општина Карпош пристапи кон реализација на даденото ветување за подобрување на амбиентот на старскиот дом „Мајка Тереза“ во Злокуќани. Во рамки на тоа почна поставувањето на оградата – гелендер по скалите и на тремот. Освен тоа се работи на поставување ...

Read More »