Don't Miss
Home / Tag Archives: Тевдовски

Tag Archives: Тевдовски

Намален јавниот долг

Министерството за финансии денеска ги објави податоците за државниот и јавниот долг за третото тримесечје годинава, според кои има намалување во однос на претходното тримесечје. Заклучно со 30 септември 2017, државниот долг изнесува 3,87 милијарди евра или 37,8 проценти од ...

Read More »