Home / Tag Archives: тимска

Tag Archives: тимска

Професионална обука за тимска работа и лидерски способности

Здружението за  поддршка  на македонското општество “Брендмак-ЛСВ“ од Скопје  во Битола викендов ќе организира обука на тема: Тимска работа и лидерски способности низ комуникцискиот процес. Обуката нуди осознавање на комуникацискиот процес како основа за понатамошна успешна криера, запознавање со вербалнaта ...

Read More »