Don't Miss
Home / Tag Archives: тиризам

Tag Archives: тиризам

Посебно внимание за развој на туризмот

Битола има голем потенцијал за развој на туризмот поради својата местоположба, заради низата природни богатства кои што ги има, меѓутоа заради исто така културните зданија кои што со од големо значење особено кога станува збор за туризмот. За жал во ...

Read More »