Home / Tag Archives: точки

Tag Archives: точки

Приватни фирми во РЕК “Битола” копале милиони евра за себе

Во РЕК Битола се случувало тоа се случуваше во изминатите години во Колубара Србија, која беше наречено “ Кражба на столетието во Колубара” Според 360 степени РЕК Битола со децении е синоним за домашното производство на струја. Но, последните неколку ...

Read More »

За смената на Зврлевски Собранието ќе расправа во 15 часот

Наместо во вообичаениот термин во 11.00 часот денешната пленарна седница на која пратениците ќе гласаат по точката за разрешување на јавниот обвинител, Марко Зврлевски, ќе се одржи попладне. Од собраниските служби најавуваат дека на седницата за разрешување на Зврлевски ќе ...

Read More »

Советот на општина Новаци ја одржа 37-мата седница

Советот на општина Новаци имаше полни раце работа затоа што во рамките на денешната седница разгледаа и дискутираа за доста обемен дневен ред кој содржеше 30-тина точки за различни проблематики. Седницаата започна со усвојување на записникот за претходната 36-тата седница ...

Read More »

Советот на општина Новаци ја одржа 35–тата седница

Советниците од пелагониската општина Новаци денеска со полни раце работа . На одржаната 35- та седница разгледаа и усвоија околу дваесет точки и уште толку дополнувања кои беа ставени на дневен ред. Седницата започна со усвојување на записникот за претходната ...

Read More »

Седница на Советот на општина Новаци

Советот на општина Новаци деновиве  ја одржа 29-тата седница на која разгледуваше и расправаше за околу триесеттина точки на дневен ред. Седницата започна со усвојување на записникот за претходната 28-ма седница а потоа се усвои последниот тримесечен извештај за извршувањето ...

Read More »

Седница на Советот на општина Новаци

Советот на општина Новаци во месец декември ќе има полни раце работа. Советниците се собраа на првата од вкупно трите седници кои се планирани да се одржат до крајот на оваа година. На дневен ред имаше 4 точки. Советниците донесоа ...

Read More »

Седница на Советот на Општина Новаци

Советниците на Советот на општина Новаци  ја одржаа 25 тата редовна седница на која на дневен ред разгледуваа над десеттина точки. По усвојувањето на записникот од претходната седница продолжија со донесување на предлог развоен план за комунални дејности за периодот ...

Read More »