Don't Miss
Home / Tag Archives: Тодор Александров

Tag Archives: Тодор Александров

Промоција на МПЗ “Тодор Александров”

Во Битола, во преполната мала сала на Центарот за култура, беше промовирано патриотското здружение “Тодор Александров” кое ќе се залага за целосен континуитет на македонската историја од времето на Филип Втори, Александар Македонски и цар Самоил и давање на целосен ...

Read More »