Home / Tag Archives: толеранција

Tag Archives: толеранција

Хуманитарна работилница ,,Стоп за рамнодушноста – Да ја сочуваме хуманоста’’

Под мотото ,,Стоп за рамнодушноста – Да ја сочуваме хуманоста’’, денеска, во ООУ ,,Јан Амос Коменски’’ се одржа хуманитарна работилница на Црвениот крст на Република Македонија. На работилницата учествуваа претставници од општина Карпош, од одделението за детска, здравствена и социјална ...

Read More »