Home / Tag Archives: трансорт

Tag Archives: трансорт

Сугаревски:Битола ќе добие нови влезови

Денес сум тука во Битола и давам јасна и недвосмислена поддршка на Наташа Петровска, кандидатот на коалицијата предводена од СДСМ. Владата на Р. Македонија ги поддржува сите проекти кои што се зацртани во изборната програма на кандидатот Наташа Петровска. Во ...

Read More »