Home / Tag Archives: тренд

Tag Archives: тренд

Библиотеката го одбележа својот патронен празник

Битолската библиотека  свечено го одбележа Патрониот празник. На почетокот на настанот на присутните им се обрати м-р Бојан Стефановски, директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола. Присутните гости уживаа во прекрасниот поетско – музички рецитал по повод 50 години ...

Read More »

Враќање на боксот во Битола, формиран нов клуб Битола

Најавите за вложувања од страна на Агенцијата за спорт и млади и формирањето на новата балканска боксерска лига беше повод за формирање на нови боксерски клубови. И Битола не остана имуна на овие нови боксерски трендови, па така, во нашиот ...

Read More »