Home / Tag Archives: треска

Tag Archives: треска

Хеморагична треска е причината за смртта на пациентите од Гостиварско

Хеморагична треска предизвикана од хантан вирус е причината за смртта на  пациентите од гостиварско, покажаа резултатите од анализите. Останатите седум пациенти кои се заразени биле во контакт со починатите, но тие се надвор од животна опасност. Министерот за здравство Арбен ...

Read More »