Home / Tag Archives: триесе

Tag Archives: триесе

Полицијата трага по Бетмен и Дамовски

Меѓу триесет и шестте лица за кои е покрената истражна постапка од страна на Основното јавно обвинителство неофицијално се и Богдан Илиевски –Бетмен  и Борис Дамовски, предводниците на протестите „За заедничка Македонија“ што резултираа со упад во Собранието. И двајцата ...

Read More »