Don't Miss
Home / Tag Archives: целосна

Tag Archives: целосна

Заев: Немам што да кријам, барам да се објави снимката во целост

Го повикуваме Јавното обвинителство веднаш да ја објави целосната снимка. На неа ќе се види дека средствата за кои станува збор се однесуваат за градежни материјали за изградба на црквата бетон, железо и други градежни материјали, изјави Зоран Заев, претседателот ...

Read More »