Don't Miss
Home / Tag Archives: Ципрас. Џозев

Tag Archives: Ципрас. Џозев

Едвард Џозев: Нобелова награда за мир за Заев и Ципрас

Во текст објавен во американскиот „Форин Полиси“, професорот Едвард Џозеф предлага премиерите на Македонија и Грција да се номинираат за Нобелова награда за мир поради договорот за името. Џозеф смета дека договорот „создава модел за справување со идентитетските судири кои ...

Read More »