Home / Tag Archives: цивили

Tag Archives: цивили

Прекината евакуацијата до Алепо

Евакуацијата на цивили од источно Алепо е прекината, јави ДПА повикувајќи се на извори од хуманитарни организации во момент кога се слушнале експлозии. Сирискиот центар за човекови права соопшти дека е прекината евакуаицјата без да даде детали. Сириски извори тврдат ...

Read More »