Don't Miss
Home / Tag Archives: ЦО

Tag Archives: ЦО

СДСМ го зголемува парламентарното мнозинство

Централниот одбор на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија  во неделата ја одржа петтата седница. Членовите на Централниот одбор дискутираа за актуелната состојба во државата, спроведувањето на реформите, политиките за подобар живот на граѓаните, зголемување на животниот стандард и внатрепартиските активности. Во ...

Read More »