Don't Miss
Home / Tag Archives: тврдење

Tag Archives: тврдење

Ја спукаа ВМРО ДПМНЕ и Канал 5

Канал 5 ТВ го изразува своето чудење за неоснованото соопштение на ВМРО-ДПМНЕ, во кое има обинувања и клевети базирани на погрешни факти и измислици, соопшти телевизијата. Господинот Ферид Мухиќ беше потпишан како „независен пратеник“, што впрочем може да се види ...

Read More »