Home / Tag Archives: В.Т.пријава

Tag Archives: В.Т.пријава

Кривични пријави за двајца екс училишни директори

Нов случај на малверзации со школскиот превоз во Битола. Секторот за внатрешни работи поднесе кривична пријава против В.Т. кој како директор го оштетил буџетот на средното училиште „Таки Даскало“. Според пријавата В.Т. во текот на учебната 2015/2016 година, и покрај ...

Read More »