Don't Miss
Home / Tag Archives: Ван Хојт

Tag Archives: Ван Хојт

ЗНМ за реформи во медиумиете

Здружението на новинари на Македонија и европскиот експерт Питер Ванхојте денеска се сретнаа со Претседателот на Собранието, Талат Џафери, со кого разговараa за идните приоритетни реформи во медиумите и за важната улога на Собранието во нивното спроведување. Експертот Ванхојте истакна ...

Read More »