Home / Tag Archives: Весковски

Tag Archives: Весковски

Општина Карпош доби нов Совет

Денеска, во конференциската сала на  Спортско рекреативниот Центар „ Борис Трајковски“, се одржа првата ( конститутивна) седница на Советот на Општина Карпош.  На оваа седница Комисијата за прашања на верификација, мандатни прашања, избори и именувања, ги верифицираше мандатите на новоизбраните ...

Read More »