Don't Miss
Home / Tag Archives: вид

Tag Archives: вид

Холандскиот амбасадор кај градоначалничката Петровска

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес имаше средба со амбасадорот на Кралството Холандија, Вилем Ваутер Пломп. Амбасадорот се интересираше за можностите за развој на Битола, со посебен акцент на областите во кои може да помогне Холандија. Градоначалничката го ...

Read More »