Don't Miss
Home / Tag Archives: влада во сенка

Tag Archives: влада во сенка

Двајца битолчани во Владата во “сенка” на Зоран Заев

Во идната влада, доколку СДСМ дојде на власт, Битола би имала само двајца министри. Тие би биле Александар Кирацовски, кој би го водел Министерството за образование и наука и гинекологот Гоце Чакаревски, кој би бил министер за здравство. Овој заклучок ...

Read More »