Don't Miss
Home / Tag Archives: Владата. Евроспка унија

Tag Archives: Владата. Евроспка унија

Европскиот совет ке ја поддржи Македоија за влез во ЕУ

Новата Влада е подготвена да предводи силен и квалитетен реформски процес со цел обновување на препораката за преговори на Република Македонија со ЕУ, до крајот на оваа година. Но, од голема важност е и поддршката од Европскиот совет за изнаоѓање ...

Read More »