Home / Tag Archives: Владата. Собранието

Tag Archives: Владата. Собранието

Антикорупциска го спаси Зврлевски

За Марко Зврлевски постои законска пречка да се разреши,напишале од антикорупциска комисја  во одговорот кој што стигнал до пратениците на ВМРО ДПМНЕ, а според насловот и до претседателот на Собранието Талат Џафери, а го потпишал претседателот Игор Тантуров. Во дописот ...

Read More »