Don't Miss
Home / Tag Archives: вложување

Tag Archives: вложување

Отчет на градоначалникот на Новаци, Лазар Котевски

Градоначаникот Лазар Котевски  деновиве  даде отчет за сработеното во изминатите 4 години. Во Отчетот, градоначалникот Котевски истакна дека во третиот свој мандат реализирал бројни инфрастуктурни проекти, од кои некои имаат капитална вредност. -Да работиш во интерес на народот е најголема ...

Read More »

“Цермат“ вложува во младинската школа

Напоредно со проблемите со сениорската екипа, новиот управен одбор на Пелистер, отпочна нов концепт на работа на младинската школа на клубот, која ќе добие нов координатор и тренери и ќе има сосема поинаков начин на работа, во кој ќе бидат ...

Read More »

ОБЕЗБЕДЕН СИГУРЕН РАЗВОЈ

Фабриката за разладни уреди “Георги Наумов“, една од нашите најголеми и најзначајни стопански организации, на пат е да си обезбеди сигурен развој, да дочека поубави денови од досегфашните, кои беа често макотрпни, а понекогаш и безизлезни. Таа сега ги прави ...

Read More »