Don't Miss
Home / Tag Archives: во секој дом

Tag Archives: во секој дом

БИТОЛСКИ ВЕСНИК ВО СЕКОЕ БИТОЛСКО ДОМАЌИНСТВО

Од 1 септември, Битолски весник стартува со голема акција за претплата на Весникот. Битолски весник стартува со амбициозен план за претплата на 5.000 битолчани на весникот. За сите оние кои до 30 септември ќе се претплатат на Битолски весник, Битолски ...

Read More »