Home / Tag Archives: вокално

Tag Archives: вокално

Октетот од “ Владо Тасевски “ годинешни најталенти во Карпош

По шести пат, традиционално, во присуство на родители, ученици, директори на основните училишта Општина Карпош ја организираше манифестацијата „ Карпош има талент“. Во холот на ООУ „ Владо Тасевски“, претставници од сите  десет основни училишта на територијата на локалната самоуправа ...

Read More »