Home / Tag Archives: воза

Tag Archives: воза

Крвичниот суд даде виза да му се суди на Талески

Кривичниот суд за оценка на обвинителен акт го одобри обвинителниот акт за случајот „Транспортер” на СЈО. Ви соопштениeтo nа кривичниот суд се вели: „Советот за оценка на обвинителен акт кој постапуваше по обвинителниот акт поднесен од страна на Основното јавно ...

Read More »