Don't Miss
Home / Tag Archives: Врховен

Tag Archives: Врховен

Укинување на доживотните казни за “ Монструм “

Обвинителката Лилјана Спасовска која го застапува обвинението во случајот „Монструм“ направи пресврт во Врховниот суд на денешната јавна седница откако побара судот да ги прифати жалбите на обвинетите и да ја укине првостепената и второстепената пресуда за петкратното убиство кај ...

Read More »