Don't Miss
Home / Tag Archives: Втори

Tag Archives: Втори

Стадионот Филип Втори се преименува во Тоше Проевски

Националната арена „Филип Втори“ ќе биде преименувана и ќе го носи името на легендата на поп музиката Тоше Проески. Од АД за изградба и стопанисување со станбен и со деловен простор (АДСДП), информираа дека поднеле иницијатива до Владата за преименување ...

Read More »