Home / Tag Archives: Зае

Tag Archives: Зае

Апел на Заев до Иванов: Потпиши го Законот за јазиците

Премиерот Зоран Заев денеска уште еднаш упати апел до претседателот Ѓорге Иванов да го стави својот потпис на Законот за јазиците и да овозможи непречено функционирање на демократијата во општеството. Заев на маргините на завршната конференција на Проектот Мрежа 23+ ...

Read More »

Заев:Паѓа дожд,Паѓа Груевски

Денеска цел ден паѓа дожд. Не паѓа само дожд во Македонија, паѓа и Никола Груевски. Паѓа ВМРО-ДПМНЕ на ниво на цела Македонија.  Од вечерва почнуваме ново поглавје. Ни се испразнија градовите и селата. Да покажаме дека завршува владеењето на сите ...

Read More »