Home / Tag Archives: Зафировски

Tag Archives: Зафировски

Грујовски и Бошковски имале логистика при бегството

Во планот за бесгство на Горан Грујевски и Никола Бошковски, можно е да се вклучени оперативци на тајната полиција, смета поранешниот шеф на внатрешната контрола во МВР, Восилав Зафировски. Според него, Грујевски се уште важи за многу моќен човек во ...

Read More »