Home / Tag Archives: запишување

Tag Archives: запишување

Во тек е запишување првачиња за учебната 2015/2016

Во сите основни училишта во Република Македонија во тек е уписот на првачиња за учебната 2015/2016 година. Запишувањето на првачињата важи за сите деца кои до крајот на календарската година ќе наполнат шест години, односно сите деца кои се родени ...

Read More »